کرم التیام بخش و مرطوب کننده عسل | 

قیمت کرم ترمیم کننده گیاهی دست ساز و ارگانیک

کرم التیام بخش و مرطوب کننده عسل | 

خرید اینترنتی کرم، 

فروش کرم ترمیم کننده گیاهی دست ساز و اورگانیک

ایران کازمد organic-handmade-honey-facial-cream-irancosmed-4-du-2019-07-15-09-53-9111 کرم التیام بخش و مرطوب کننده عسل | قیمت کرم ترمیم کننده گیاهی دست ساز و ارگانیک

به علت استفاده از 

روغن بسیار خاص و مفید آرگان در بدنه اصلی 

کرم ، خواصی همچون آبرسانی خوب به پوست ، جلوگیری از خشکی های مزمن روی پوست ، 

نرم کننده قوی پوست، تقویت کننده سلولهای پوستی ،خاصیت التیام بخشی به پوست و همچنین پاک کننده گی قوی از مزایای آن می باشد. پیشنهاد میکنیم که این 

کرم را به صورت روزانه به مقدار یک بند انگشت به پوست صورت یا دست مالیده و به اندازه ۱-۲ دقیقه به صورت گردشی رو به بالا سر ماساژ دهید تا حسابی به داخل پوست وارد شود.
یکی دیگر از مزیت های این 

کرم این است که دارای خاصیت 

ضد چروک بودن می باشد. در واقع ترکیب 

عسل و 

روغن آرگان از دید پزشکان یک نوع معجزه است که باعث تقویت و احیای سولولها و بافت های مرده و نیمه جان پوست میگردد. این 

کرم به علت دارای بودن خاصیت آبرسانی ( مرطوب کنندگی طولانی مدت ) رطوبت را در سطح پوست نگه داشته و مشکلات پوستی همچون خشکی پوست را بطرف میکند.

کرم 

آبرسان و تقویت کننده 

عسل به دلیل دارا بودن خاصیت پاک کنندگی یا همان پاکسازی ، میتواند باعث برطرف شدن و از بین رفتن جوش های سر سیاه بشود.
خانم هایی که در سن یائسگی هستند به دلیل تغییرات شدید هورمونی به سرعت دچار مشکلاتی همچون افتادگی پوست ( شل شدن پوست ) ، چین و چروک روی پوست و خشکی های ناخواسته روی پوست خود می شوند که استفاده از 

کرم 

آبرسان و تقویت کننده 

عسل 

ایران کازمد کمک شایانی به جلوگیری و رفع تدریجی مشکلات و مسائل یاد شده میکند.

بررسی تخصصی کرم التیام بخش و مرطوب کننده عسل

کرم 

التیام بخش و مرطوب کننده عسل – 

کرم ترمیم کننده زرد ۵۰ گرمی با تاریخ مصرف شش ماه. این محصول مناسب برای بالای ۷ سال است.

خواص و فواید کرم التیام بخش و مرطوب کننده عسل

اگر بخواهیم به صورت خلاصه و تیتروار فواید این 

کرم ترمیم کننده را مورد بررسی قرار دهیم، میتوانیم به موارد زیر اشاره کنیم:

 

  • آبرسانی خوب به پوست
  • جلوگیری از خشکی های مزمن روی پوست
  • نرم کننده قوی پوست

  • تقویت کننده سلولهای پوستی
  • دارای خاصیت التیام بخشی به پوست

این محصول در واقع یک 

کرم ترمیم کننده 

ارگانیک (Organic) و مناسب افراد بالای ۷ سال است. این 

کرم دستساز بر اساس گفته های تولید کننده ( 

لیلا آرایش ) از زمان دریافت سفارش تولید آن ۳ روز به زمان نیاز دارد.

کرم 

ترمیم کننده معرفی شده زرد رنگ بوده و در شهر سمنان به همراه رایحه عسل تولید خواهد شد.

اگر به دنبال 

خرید کرم دست ساز 

ارگانیک یا اینکه بهتر بگوییم به دنبال 

خرید اینترنتی کرم 

ترمیم کننده 

ارگانیک هستید ما این محصول را به شما پیشنهاد میکنیم

حقیقت امر این است که 

فروش اینترنتی کرم یا بهتر بگوییم 

فروش اینترنتی کرم 

ترمیم کننده در بازار آنلاین بسیار محبوب است و همانطور که میدانید این محصولات (

ترمیم کننده از نوع کرم) با متریال یا همان مواد پایه شیمیایی و غیر 

طبیعی (غیر ارگانیک) توسط کارخانجات و شرکت های سازنده لوازم 

آرایشی بهداشتی تولید و روزانه در بازارهای داخل ایران و خارج عرضه میگردند که بسیار برای مصرف کنندگان حال بسته به نوع محصول (پوست صورت، پوست دست، مو، پوست بدن و غیره…) مضر و گاها دارای مضرات غیر قابل بازگشت هستند.

در واقع این شرکت ها برای ایجاد سود یا صرفه اقتصادی در فروش محصولاتشان به وفور از مواد شیمیایی تولید شده ارزان و گاها مضر استفاده میکنند و در اکثر موارد اولیت آنها سلامت جسم و جان مصرف نیست بلکه فروش بیشتر با قیمت کمتر و قبضه بازار هدفشان است.

 

اما در ساخت و تولید این کرم به طور مشخص از 

روغن آرگان ، 

روغن بادام شیرین ، عسل استفاده شده. البته دقت داشته باشید که طبق اطلاعات ثبت شده در 

ایران کازمد کرم 

ترمیم کننده فوق نهایتا طی مدت ۳ روز از زمان دریافت سفارش توسط تولید کننده ساخته شده و در حدود شش ماه تاریخ انقضاء دارد

نکات مهم راجع به این محصول که پیشنهاد میکنیم به آنها دقت بفرمایید

  • محصولی است کاملا گیاهی با استفاه از بهترین و خالص ترین روغنها و عصاره های گیاهی.
  • از آنجا که این محصول گیاهی است باید 

    دور از نور خورشید نگهداری شود.

  • این محصول ویژه جنس خاصی نبوده و مصرف آن توسط خانم ها و آقایان بلامانع است.
  • این محصول مخصوص پوستهای خشک تهیه شده لذا از مصرف آن روی پوستهای چرب خودداری نمایید.
  • این محصول مخصوص پوستهای چرب تهیه شده لذا از مصرف این محصول برای پوستهای خشک و حساس خودداری نمایید.
  • این محصول مختص پوستهای حساس میباشد اما مصرف این محصول برای پوستهای خشک بلامانع است.اما از استعمال آن بر روی پوستهای چرب جدا خودداری نمایید.
  • بهتر است این محصول به صورت روزانه و مداوم مصرف گردد.
  • این محصول را در دمای معمولی نگه دارید ، به این معنی که نباید کمتر از ۰ درجه و بیشتر از ۲۰ درجه باشد

ترکیبات کرم ترمیم کننده گیاهی، ارگانیک و دست ساز

  • روغن آرگان

    نرم کننده 

    طبیعی مو . 

    روغن آرگان به عنوان یک 

    نرم کننده 

    طبیعی مو شناخته می شود، همچنین 

    روغن آرگان می تواند به عنوان یک درمان طبیعی برای موخوره استفاده شود.

  • روغن بادام شیرین:منحصرا از بادام خوراکی بدست می‌آید و می‌توانید از آن برای درمان حساسیت‌های پوستی حتی در نوزادان استفاده کنید. 

    ویتامین E موجود در این 

    روغن می‌تواند پوست را از آسیب اشعه 

    UV خورشید مصون نگه دارد و نیز از ایجاد چین و چروک‌های پوستی در اثر استرس و بالا رفتن سن بکاهد

  • عسل: عسل عسل به همراه موم عَسَل یا اَنگَبین (همچنین انگُبین» و اَنگُوین») مایعی شیرین و گران‌رو است که توسط زنبورعسل و برخی ات دیگر تولید می‌شود.زنبورها، عسل را از ترشحات شکری گیاهان و گل‌ها یا ترشحات برخی ات دیگر (مانند عسلک) از راه بالااوری، فعالیت آنزیمی و تبخیر آب تولید می‌کنند. زنبورها عسل را در ساختارهایی از جنس موم به نام کندو ذخیره می‌کنند.عسلی که توسط زنبورهای عسل تولید می‌شود به دلیل تولید جهانی و تجاری سازی آن، بیشترین شهرت را دارد.عسل از کلونی‌های زنبورهای وحشی یا از کندوهای زنبورهای اهلی جمع‌آوری می‌شود، که به این فعالیت زنبورداری گفته می‌شود. عسل شیرینی خود را از مونوساکاریدها، فروکتوز و گلوکز بدست می‌آورد و شیرینی نسبی آن در حد ساکارز است.میزان کالری عسل حدود ۳۲۵ کیلو کالری انرژی در هر ۱۰۰ گرم است. عسل به لحاظ داشتن برخی مواد تخمیری در تبادلات غذایی و کمک به هضم غذا بالاترین مرتبه را در میان غذاها دارد. عسل به علت اسیدیته خاص، مقدار بسیار اندک آب و وجود هیدروژن پراکسید به سختی فاسد می‌شود[و از همین روی نگهداری، انتقال و تجارت آن آسان است. قبل از کریستال سازی شربت نیشکر و تهیه شکر، عسل تنها ماده غذایی بود که جهت شیرین‌کنندگی توسط بشر استفاده می‌شد. مصرف عسل برای کودکان زیر دو سال به دلیل ایجاد سم بوتولینم، خطرناک است.عسل با گذشت زمان خودبخود شکرک می‌زند و این یک فرایند طبیعی است. که هیچگونه تأثیری بر روی خواص شیمیایی یا کیفیت آن نمی‌گذارد. برای آب کردن این شکرک می‌توان از آب گرم استفاده کرد ولی باید توجه شود که اگر عسل با دمایی بیش از ۴۰ درجه سلسیوس گرم شود، مواد بیولوژیکی فعال آن از بین خواهد رفت.به دلیل اهمیت بالای زنبورعسل در گرده افشانی و افزایش باروری محصولات کشاورزی و میوه‌ها، سازمان جهانی غذا و کشاورزی یا فائو روز ۲۰ می هر سال را به عنوان روز جهانی زنبور» نامگذاری کرده‌است. محتویات ۱ پیشینه ۲ ویژگی‌ها ۳ تولید عسل ۴ ترکیبات ۵ تقسیم‌بندی انواع عسل ۶ رنگ ۷ عسل تقلبی ۷.۱ دو راه تقلب در عسل ۷.۱.۱ عسل مصنوعی ۷.۱.۲ عسل تغذیه ای ۸ خواص درمانی عسل ۹ عسل در ادیان ۹.۱ عسل در اسلام ۹.۲ عسل در یهود ۱۰ عسل‌های مشهور ایران و جهان ۱۱ منابع پیشینه فسیل کندوی عسل گلپایگاناکثر میکروارگانیسم‌ها نمی‌توانند در عسل رشد کنند و به همین دلیل عسل بسته‌بندی شده حتی پس از هزاران سال فاسد نمی‌شود.در گذشته مصری‌ها و یونانی‌ها، مردگان خود را با عسل مومیایی می‌کردند.[نیازمند منبع] پیشینه کاربرد عسل در مصر دست‌کم به ۲۲۰۰ تا ۲۶۰۰ سال قبل از میلاد مسیح می‌رسد.مصریان قدیم از عسل دست‌کم به صورت ۹۰۰ فراورده بهره می‌برده‌اند.فراورده‌های سالانهٔ عسل در جهان حداقل ۳۰۰٫۰۰۰ تن است.عسل در زندگی ، اجتماعی و اقتصادی مصریان باستان نقش مهمی بازی می‌کرده‌است. از حکایت‌های به جا مانده در پرستش‌گاه‌ها و آرامگاه مردگان چنین بر می‌آید که عسل در آن روزگار از اهمیت بسیاری برخوردار بوده و در سنن قدیمی با اشاره به اهمیت دارویی عسل، به بیماران جهت درمان تجویز می‌شد. مصریان قدیم ترکیبی از جو، عسل و گندم تهیه و به جای الکل استفاده می‌کردند.یونانیان باستان تصور می‌کردند که خدایان چون خوراک بهشتی می‌خوردند فناناپذیر و ابدی گشته‌اند آن‌ها ایمان داشتند که عسل یکی از اجزای مهم این خوراک بهشتی است.برای نگهداری بعضی مواد به دور از فساد هم از آن استفاده می‌شود مثلاً شاه‌توت را با آن مخلوط می‌کنند و هر چند روز یک بار آن را وارونه می‌کنند تا عسل به همه جای آن برسد و بدین طریق شاه‌توت تا یک سال فاسد نمی‌شود. دیگر آنکه این ماده فقط در صورتی ارزش غذایی خود را از دست می‌دهد که بیش از ۶۰ درجه حرارت ببیند. عسل تنها ماده غذایی طبیعی است که فاسد نمی‌شود.وزن مخصوص عسل در دمای ۲۰ درجه سلسیوس حدود ۱٫۴ – ۱٫۴۲ و PH متوسط آن در حدود ۳٬۹ است اما می‌تواند در بازه ۳٬۴ تا ۶٬۱ متغیر باشد[۱۷]؛ بنابراین با وجود این که عسل یک ماده اسیدی است، ولی به علت شیرینی خاص حالت اسیدی آن محسوس نیست. تولید عسل تولید عسل از جمع‌آوری شهد گیاهان آغاز می‌شود. به اینصورت که زنبور عسل شهد شیرین را از جام گل‌ها جمع می‌نماید و با تغییر ساختار آنها، آن‌ها را به شکل محلولی عالی، غلیظ و پرانرژی درمی‌آورد. زنبور عسل شهد گیاهان را در هنگام جمع‌آوری، به‌طور موقت در عسلدان خود جمع می‌آورد و در هر نوبت پرواز برای جمع‌آوری شهد، حدود ۴۰ میلی‌گرم شهد را به کندو حمل می‌کند. تولید جهانی عسل طبیعی

 

ایران کازمد organic-handmade-honey-facial-cream-irancosmed-3-du-2019-07-15-09-53-4285 کرم التیام بخش و مرطوب کننده عسل | قیمت کرم ترمیم کننده گیاهی دست ساز و ارگانیک

 


مشخصات

آخرین مطالب این وبلاگ

آخرین جستجو ها